Clicky

Informatii livrare


Comenzile se expediaza de Luni pana Vineri intre orele  09:00 - 17:30 si se livreaza in 24-48 de ore, media fiind de 24 de ore, din momentul confirmarii de catre reprezentantul nostru , la usa clientului cu confirmare de primire(constand in data, ora, si persoana care a semnat la destinatie).
Exceptie de la regula:
           - conditiile de mediu vor fi nefavorabile;
          - numarul mare de comenzi inregistrate se afla in procesare;
 
La destinatie, daca coletul prezinta urme de deteriorare, clientul este obligat sa deschida, de fata cu reprezentantul firmei de curierat, si sa verifice stare produsului.
    Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!

 
Taxa de livrare este de 18 ron (cu tva) in limita a 6 kg.
 
Pentru anvelope, uleiuri sau acumulatori, taxa de livrare se calculeaza si se comunica clientului in momentul confirmarii comenzii.
Costurile de retur sunt suportate de catre client (aprox. 15-20 ron).
Livrarea se face oriunde in Romania.
 
Comenzile ce depasesc valoare de 500 ron si nu depasesc greutatea de 6 kg beneficiaza de transport gratuit.